MyoCare  MiYOSMART

MyoCare MiYOSMART

MyoCare  MiYOSMART

A gyermekkori rövidlátás nem csak korrigálható, de kezelhető is speciális szemüveg lencsével!

A myopia (rövidlátás, minuszos dioptria) korai felismerésével és időben történő korrigálásával, a hosszú távú látásromlás, továbbá a rövidlátás súlyosbodásával együtt járó komplikációk esélye csökkenthető.

Manapság a legtöbb esetben a rövidlátást hagyományos egyfókuszú szemüveglencsékkel korrigálják, amelyek ugyan tiszta és éles látást biztosítanak, azonban nem lassítják a myopia progresszióját .

A rövidlátás növekedésének lelassításával a szemészeti elváltozások kialakulási esélye is csökken, így a gyermekek teljesebb életet élhetnek egész életük során.

Ezek a speciális szemüveglencsék, a különleges technológiájukkal egy gyerekbarát, biztonságos, könnyen használható, hatékony non-invazív módszert biztosítanak  a rövidlátás  fokozódásának lassításához.

A MyoCare és Miyosmart lencse típusok hatásosságához elengedhetetlen a megfelelő paraméterekkel rendelkező és jól illeszkedő szemüvegkeret, amit konzultáció előtt nem érdemes megvenni.

A lencsék illeszkednek a gyerekek mindennapi életviteléhez: speciális, ütésálló alapanyagból készül, ellenálló rétegzéssel.

Ideális korosztály a lencse viselésére: 6-20 év, amíg a növekedési hormonok aktívak.

A klinikai vizsgálatok szerint, már két év lencseviselése is hatásosságot mutat ebben az időszakban.

További információkért várjuk személyes konzultációra optikánkban.

Kapcsolat
1164 Budapest Szabadföld út 18.
(Cinkota Egészségház 3. sz. üzlet)